Cultural-ment és una empresa mallorquina dedicada a la gestió, promoció i organització d’esdeveniments i espectacles en viu des de la seva constitució a finals de l’any 2014.

El primer espectacle que es duu a terme és  “Glosa Musicada” el 18 de gener del 2015 a ses Salines, de llavors ençà ha dut a terme la producció de diversos projectes tant teatrals com musicals,  com “Crònica de la Nova Cançó” i el concert  clàssic “Entre Mons” al 2016.

Durant l'any 2017 i junt amb Carlos Garrido va començar a produir teatre. El primer espectacle de producció pròpia és “Estrelles i Talaiots” que narra l’arribada dels romans a l’illa de Mallorca. L'abril de 2017 estrena “El vi a la sang”  i al juny “Francisca Sunyer, l’ànima de Cabrera”.

 

El 2018 té tres projectes cabdals. S'estrena el monòleg de Carlos Garrido interpretat per Joan Bibiloni amb el títol “Mallorca Màgica”,  es coprodueix amb la fira Litterarum “Ramon Muntaner i els Entença” interpretada per Josep Mercadal i cap a la tardor s'estrena “ELS ALTRES”, obra de teatre escrita per Salvador Oliva.

L'any 2019 s'estrena “LOSERS” (2019) comèdia de Marta Butxaca, dirigida per Marga López, interpretada per Clara Ingold i Rodo Gener.

 

El 2020 s'estrena l’obra de Marta Barceló “ANAR A SATURN I TORNAR” i a final d'any “JOSE MARI”, comèdia coproduïda juntament amb LA IMPACIENCIA, escrita per Salvador Oliva.

Al gener de 2022, estrena l’espectacle musical “GERMANIA.500, La Germania de Mallorca”, una composició d’Antoni Mayrata, interpretat per Rodo Gener i Marian Lush, juntament amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Al juny de 2022, s'estrena l’obra de teatre “Escalar un Gegant”, de Bernat Molina en coproducció amb el Teatre Principal. Al novembre d'aquell mateix any, estrenen la seva darrera producció juntament amb La Impaciència, "La fundació", una peça que repassa la vida i obra i tot allò ocult de la figura de Joan March i  de la seva Fundació.

 

​A l'octubre de 2023 estrenen la seva darrera producció: "Alícia. Massa gran i massa petita", un text de Manel I. Serrano dirigit per Catalina Florit i interpretat per Marina Nicolau, estrenada en exclusiva en el marc de la FIET de Vilafranca de Bonany.